SLAGERIJ SCHIFFMACHER OVER ONS

Over Slagerij Schiffmacher

Het is fijn dat u een kijkje neemt op onze site. Dan ziet u gelijk dat Slagerij Schiffmacher niet zomaar een gemiddelde slager is. Wij bestaan al meerdere generaties lang. En dat vertaald zich dan ook in degelijkheid en vakmanschap.

Onze slagerij is een vol ambachtelijke slagerij met een rijke historie. De kracht van ons bedrijf zit in onze worstmakerij en in het zelf inkopen van het vee. Op deze wijze zijn wij vanaf de inkoop tot het eindproduct verantwoordelijk voor de bewerking van het vlees en dus kwaliteit. Wij werken op basis van authentieke recepten en met kruidenmixen en dat proeft u! Zo is onze worstmakerij en balkenbrij uniek. Ons Hollands lamsvlees staat zeer goed bekend en ook ons rund-, varkens-, en kalfsvlees is van super kwaliteit.

Sinds enige jaren is Slagerij Schiffmacher de trotste eigenaar van een "dry aged meat cabinet!" Slager Peter Schiffmacher verdiepte zich in de materie en liet zich door bevriende vakgenoten uitvoerig voorlichten, voordat hij overging tot aanschaf van de geheel op maat gemaakte dry-aging kast.

Middels onze website willen wij u graag nog beter informeren over onze producten en diensten. Wij leveren al jaren de beste kwaliteit vlees en presenteren deze in onze goed verzorgde winkel. Overtuig uzelf en kom eens langs. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier de video Varken slachten - Pig slaughter

Adres gegevens

Slagerij Schiffmacher B.V.

Luttekepoortstraat 32-A,

0341 412 033

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur.

Route

Top

Email Slagerij Schiffmacher

Slagerij Schiffmacher Tel: 0341 - 412 033